öyle kısa bir özet son günlerden:)

Haziran ayında alınan diplomayla okul hayatının verdiği stresten uzaklaşıldığı onaylanmıştı. Hoş devam eden formasyon ve açıköğretim var hala ama onlar matematik bölümündeki sınavların stresiyle karşılaşabilir derece de değil. Sadece formasyon derslerinin organize olunamayan bir şekilde bizi SEM ve eğitim fakültesi arasındaki koşturmaları stres yaratıyor. Ee gelelim üniversite bitti de ne oldu?? Yaz aylarını da hep İstanbul'da geçirmiştim bölüme başladığımdan beri, hem okul erken bitsin diye üstten alınan dersler hem de kalınıp alınan dersler buna sebep oldu tabi(okulda erken bitmedi son yıl şaka gibi 2şer ders aldım ya o da ayrı bir konu :D:D:D )
Neyse demem o ki uzun bir yaz tatili yaşamadım bu sürede, bu yüzden iş bulma sürecini erteleyip dinlenmek gerekliydi. Nasılsa sonra hep çalışılırdı... Eskişehir tutkum vardır çocukluğumu paylaştığım arkadaşlarımla sabah akşam gezmelerim... Bunların tadını çıkardım hep.. Tog projelerine devam ettim Eskişehir'deki ekiple... Ulusal eğitimlere katıldım ve son günlerinde artık sıkılmaya başladığım bir tatil geçirdim... 
İstanbul'a formasyon dersleri için geri döndüm ki bomboş bir zaman dilimiyle karşılaştım. yaz boyu görüşülemeyen arkadaşlarda 1-2 hafta da bitti.... Ve artık iştir stajdır aramaya başlama vakti gelmiş oldu. Zira boş boş oturmak beni deli etmekten başka bir şey değildi. Şimdi yeten 7-8 saatlik uyku yetmez olmuştu çünkü 'yapacak bişey yok uyuyayım' diye devam eden bir süreç alıp götürüyor insanı. Tam bu anda bir arkadaşımın da çalıştığı şirketle görüştüm ve staja başladım. Eğlenceli deli dolu bir yer... Benim sessiz kaldığım bir ortam ki gerisini siz düşünün =) Yardımcı olmaya hevesli insanlar var, gırgır şamata zaten. Çalışma saatleri biraz normalin üstünde ama eğlendiğiniz için çok gelmiyor o da.
Başladığım ilk günler ruhen çok yorgun olduğum bir döneme denk geldi bu yüzden ilk tanınma ve tanışma anında biraz soğuk bir dönem geçirdim kendi iç etkenlerimle. Evle ilgili yaşadığım sorunlar oldukça iç huzurumu bozmuştu hafta içleri internetten evleri ezberler hale gelip hafta sonları ev bakmaya gidiyordum. bir yandan neresi olduğu belli olmasa da taşınma kesin olduğu için eşya toplar olmuştum. Bir de formasyon derslerinin sınavı, yoklaması iç sıkıntısı... Ama hepsi geçti gitti şimdi Sil Baştan başlama vakti. Zamanımı bir şeyler öğrenerek geçirir oldum. Evimde iç huzuruyla oturuyorum. Daha ne olsun=)


Mavi

Mavide uçmak istiyorum.
Kanatlanıp yükselmek
Ardımda bir şeyler bıraktığımı bilmek.
Mavide uçmak istiyorum,
Mavide umut bulmak...
Siyahı pembe yapmak
Sonra pembeleri mavileştirmek...
Mavide uçmak istiyorum
Sonsuza varmak mavide...
30.04.2007
(ev toplarken bulunmuş kağıtlardan =)

havuz problemi ve hayat

Hayat bir havuz problemidir. Havuzu dolduran musluk sizin sevinç (hayat) kaynağınızdır. Her yaşanılan hayal kırıklığı da havuzunuzu boşaltan musluğun ağzının genişlemesine sebep olan bir çentik. Eee tabi günler geçtikçe havuzun boşalma hızı dolma hızından daha fazla olur. Ya sonra??
Eğer yaşınız çok ilerlememişse daha ya da çok uzun süre hayal kırıklığı almadan sevince sahip olabilmişseniz hala hayat dolusunuzdur. Ama diyelim ki yaşınız oldukça ilerledi, hayatın zorlu yollarından geçtiniz... O zaman sizin için üzgünüz. Siz artık hayat dolu değilsiniz ve olamazsınız... Zaten daha o çentikleri tamir edebilecek bir şey bulunamamıştır.