Kaybolmak

Bilmediğiniz bir yerdesiniz, etrafınız güvenilir mi bilmiyorsunuz ve kaybolmuş durumsasınız... Zihniniz nasıl huzursuzdur, kalp atışlarınız hızlı ve ruhunuz çaresizdir...

Kaybolmuş durumdayım bende hemde kendi içimde huzursuzum, çaresizim... Ne bir pusulam var ne de köşe başına işaret koyduğum bir iz... Kocaman bir boşluk ve ortasında ben...

Hormonlu Domates

Bu yıl 20. si düzenlenen Istanbul LGBT Onur Haftasi kapsamında, 8. kez  homofobi ve transfobi ödülleri olarak verilen "Hormonlu Domates" kazananları belli oldu. 


Ödüllerden bazıları ve verilme sebepleri aşağıdaki gibi;

Kurumlar – AKP: CHP ve BDP’nin eşcinsel hakları ile ilgili yasa önerisini “genel ahlaka aykırı, neslin korunmasına ters” diyerek reddettiği için.

Siyasetçiler – Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek: Türkiye’de gey belediye başkanı olmaması gerektiğini savunduğu için.

Mekanlar – Taksim Mango: Trans kadın bir bireyi erkek soyunma odasına sokmaya çalıştığı ve o trans bireyi rencide edecek davranışlarda bulunduğu için.

Yaşam Boyu Hormonlu Domates – İdris Naim Şahin: Eşcinselliği ahlaksızlık gayriinsani durum olarak tanımladığı için.

TV&Magazin – İkbal Gürpınar: Eşcinsellere hasta demekle kalmayıp onların büyük bir kısmının mutlaka bir erkek çocuğa tecavüz ettiğini söylediği için.